Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.
Reserveer nu een tafel

Take away

U kunt heerlijk thuis op uw eigen bank genieten van onze heerlijke sushi(boot), carpaccio, gyoza's en nog vele andere lekkere gerechten.

Bestellen en afhalen

Elke dinsdag tot en met zaterdag kunt u vanaf 12 uur bij ons bestellen om af te komen halen. Hoe doet u dat? U kunt gemakkelijk bij ons online bestellen via FoodTown. Via de onderstaande website kunt u ons menu zien en direct bestellen.

FoodTown

Voor bezorgen

Mood Rotterdam werkt exclusief met bezorgpartner Thuisbezorgd.nl. Wij bereiden het eten in ons restaurant en vervolgens zorgt Thuisbezorgd.nl dat het eten bij u thuis komt.

Hoe doet u doet? Dat is erg gemakkelijk. Klik op de onderstaande link om de website Thuisbezorgd.nl te bezoeken. Via uw postcode kunt u zien of zij ook bij u bezorgen. Klik vervolgens de gerechten aan die u wilt, reken af en vervolgens doen Mood en Thuisbezorgd de rest.

Via de app van Thuisbezorgd.nl kunt u gemakkelijk zien hoe lang het ongeveer nog duurt voor u bestelling bij u is. Ook kunt u de rider volgen zodra de rider naar ons onderweg is en zodra die naar uw onderweg is met uw bestelling.

Thuisbezorgd.nl

Mood Club Rotterdam

De plek voor een echte avond uit. Zien en gezien worden, ontspanning met allure. Check onze insta voor het programma!

Mood Club Night

Eerst dineren in het restaurant om vervolgens de late uurtjes in te gaan met goede muziek, cocktails en dance. Reserveer voor diner en aansluitend Mood Club of rechtstreeks in Mood Club

Your own event

Mood Club Rotterdam is de perfecte locatie voor een fantastisch verjaardags- of personeelsfeest, unieke presentatie of onvergetelijke bruiloft. Inspiratie opdoen? Check onze insta!